Velkommen!

Hos Rosebyg er vi nok mere alsidige end de fleste! Gennem årene har vi designet og produceret møbler og special inventar. Undervejs har vi dygtiggjort os i 3D værktøjet SketchUp. Så meget, at vi nu er klar til også at lære fra os. Her på siden kan du nemt få et overblik over vores mange kompetencer. Hvad kan vi hjælpe dig med?

 

Inventar

Vi tegner, forhandler og leverer møbler til store projekter. Skabe, garderober, hylder, reoler, skriveborde, barer og borde. Vi nyder at være en del af den kreative proces, tag endelig kontakt hvis det næste byggeprojekt mangler et raffineret og personligt præg.

3D i SketchUp

Er du interesseret i at lære at bruge SketchUp? Så klik på billedet ovenfor. Her finder du forskellige videoer der viser hvordan programmet bruges. Og vil du have mere, kan du opgradere dit abonnement. Du kan også få et kursus, et par timer hvor vi gennemgår programmet.

Gratis tips og tricks

Gode råd til ombygning og renovering af hjemmet. Her finder du blandt andet anbefalinger af værktøj, forskellige måder at bore huller i væggen, opsætning af hylder og meget mere.