Bore Huller i din Trævæg med puds

Vi har lavet en lille guide til at hjælpe dig når du skal bore et hul i din væg.

 

Trævæg med puds

Her behøver du ikke at bore hul

I mange lejligheder fra 1850 til 1950 er det meget normalt at have en skillevæg lavet af 2 lag brædder med strå og puds på hver side. Det er en meget nem væg at montere ting på, man skal dog være lidt påpasselig med ikke at slå pudsen løs. Pudsen er typisk omkring 1 cm tyk og består af strå, som er fastsømmet med hønsenet. 

Der er dog ofte luft imellem brædderne, så tag en spids genstand ( en syl, et søm etc...) og stik den ind, der hvor du have tænkt dig at skrue. Rammer du ikke noget træ inden for 1 cm, så flyt lidt til siden og prøv igen.

Tykkelse: Ca. 60-80 mm

Bæreevne: God 

Note: Nem at montere på

 
Trævæg med puds

Trævæg med puds

Træskrue

Træskrue

Jeppe Andreas Rose