Sådan får du dine døre til at stoppe med at knirke

Indledning:

Knirkende døre kan være irriterende og endda forstyrrende, især når du forsøger at sove eller koncentrere dig. Men heldigvis er det et problem, der er nemt at løse. I denne artikel vil vi give dig en oversigt over de forskellige metoder, du kan bruge til at få dine døre til at stoppe med at knirke, samt de værktøjer og produkter, du skal bruge.

Punktoversigt:

  1. Smøring af hængsler

  2. Justering af døren

  3. Udskiftning af hængsler

  4. Udskiftning af døren

Smøring af hængsler:

Den nemmeste og mest grundlæggende måde at stoppe en knirkende dør på er ved at smøre hængslerne. Brug en smørende olie eller spray til at smøre hængslerne og drej dem frem og tilbage for at fordele olien. Det er en god idé at gentage dette ca. en gang om året for at holde dine døre glidende og lydløse. Det kan være en god ide at have en gammelt t-shirt eller viskestykke ved hånden, så du ikke spilder på gulvet og lavet pletter.

Værktøjer og produkter, der skal bruges - Links herunder:

Justering af døren:

Hvis din dør ikke er justeret korrekt, kan det også føre til knirkende og skæve døre. Tjek om døren sidder korrekt i rammen og om den er i vater. Hvis ikke, kan du justere døren ved at stramme eller løsne skruerne på hængslerne. Juster én skrue ad gangen og test døren for at sikre, at den ikke længere knirker. Den skal helst have lige meget luft hele vejen rundt om, når den er lukket imellem døren og karmen.

Værktøjer og produkter, der skal bruges - Links herunder:

Udskiftning af hængsler:

Hvis dine hængsler er gamle eller beskadigede, kan det også føre til en knirkende dør. I dette tilfælde kan du overveje at udskifte hængslerne. Sørg for at vælge hængsler, der passer til størrelsen og vægten af ​​din dør, og som også er af god kvalitet.

Værktøjer og produkter, der skal bruges - Links herunder:

Udskiftning af døren:

Hvis ingen af ​​de ovennævnte metoder fungerer, kan det være tid til at udskifte døren. En gammel eller beskadiget dør kan føre til en række problemer, herunder knirkende lyde. Overvej at erstatte din dør med en nyere og mere kvalitetsmæssig dør, der er mere holdbar og lydsvag.

Værktøjer og produkter, der skal bruges - Links herunder: